Balesetbiztosítás:

Túráinkon a részvétel feltétele a tevékenységnek megfelelő, érvényes élet- és balesetbiztosítás megléte. Minden ügyfelünknek kötelezően rendelkeznie kell balesetbiztosítással és speciális utasbiztosítással, amely nem csupán az egészségügyi ellátást foglalja magába, hanem az esetleges baleseti mentés szervezését és költségeit is. A biztosításokat illetően tehát minden esetben tájékozódj, mielőtt jelentkezel, vagy elindulsz valamelyik túránkra.

Európai Egészségbiztosítási Kártya

Az Európai Egészségbiztosítási Kártya átmeneti jelleggel egy másik uniós (EGT) tagországban (illetve az alábbi tájékoztatóban felsorolt államban) tartózkodó személy számára az orvosilag szükséges ellátások igénybevételére jogosít. Kötelező melléklete más, például felkutatást, helikopteres mentést fedező extrém sportbiztosításnak. Tájékozódhatsz: www.oep.hu

Extrém Sport Biztosítás Online megkötése: (csak egy lehetőség)

Egyre több biztosító száll be az extrémsport követőit megcélzó szolgáltatással. Áraik és a különböző ellátásokra vonatkozó kereteik, balesetbiztosítási összegeik változóak, mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.